Ny tjänst för dig som vill boka tid på Familjerådgivning

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 2 mars, 2020

Vi har tidigare skrivit om Lidköpings kommuns självserviceportal, där vi samlar kommunens e-tjänster och blanketter. Portalen fylls på med nya e-tjänster allt eftersom de är färdigutvecklade. Nu har turen kommit till e-bokning av Familjerådgivning. Via kommunens nya e-tjänst kan du nu boka din tid digitalt.

Tjänsten gäller alla de så kallade V6-kommunerna, Lidköping, Skara, Vara, Götene, Essunga och Grästorp, och berör runt 100 000 invånare. Så vill du kunna se dina samlade bokningar, få sms-påminnelser och ha möjlighet att boka om din tid utan att passa en telefontid så gå in på självservice och boka därigenom.

Välkommen!

E-bokning Familjerådgivning

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan