Nu är det dags att nominera till tillgänglighets- och bemötandepriset

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 27 maj, 2020

Lidköping ska vara en kommun för alla. Det ska vara enkelt att ta sig fram på gator, torg och offentliga platser, och även i offentliga lokaler, butiker och restauranger. För att uppmärksamma de företag som anstränger sig för att skapa god tillgänglighet och gott bemötande har vi ett tillgänglighets- och bemötandepris. Nu är det dags att nominera 2019 års företag till priset. Vi behöver din nominering senast den 30 augusti.

Priset delas ut varje år till ett företag som har ansträngt sig att utforma sina lokaler så att de är tillgängliga för alla och som dessutom har ett bra bemötande och visar respekt för allas olika behov. Priset är en hedersutmärkelse och en del av arbetet med tillgängligheten i kommunen.

Här nominerar du ett företag till tillgänglighets- och bemötandepriset

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan