Dags för årets Pride i Lidköping 7-12 september

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 4 september, 2020

Rätten att vara den en är och den en vill vara och rätten att älska den en vill. Årets Pride i Lidköping kommer att genomföras fast med anpassningar med tanke på den fortsatta situationen med pandemin, en symbolisk och annorlunda parad på Folkets hus till exempel. Du kan läsa mer om det i programmet här. Det finns rum för alla att delta på olika sätt efter sina egna förutsättningar. Förutom att Pride-flaggorna är hissade runt om i staden så ordnade Magnus Skoog och Andreas Martinsen från Lidköpings kommun idag även en fin flagga i gräset vid Rådhuset och Nya stadens torg.

 

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan