Lidköpings kommuns nya dagliga verksamhet växer fram

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 7 september, 2020

På Sockerbruket håller just nu kommunens nya dagliga verksamhet på och byggas klart. Verksamheten kommer att bedrivas på två våningsplan. På plan ett är ombyggnationen nästan klar och här har det skapats rum anpassade för sinnesträning samt mindre enskilda arbetsrum. På plan två är ombyggnationen i full gång och rummen anpassas här för produktion.

– Det känns väldigt inspirerande och utvecklande för verksamheten. Vi är på väg mot målet att skapa en modern daglig verksamhet anpassad för målgruppen. De nya lokalerna kommer ge möjlighet till större individanpassning samt utökad flexibilitet där man kan gå emellan olika verksamheter under dagen, säger Ann-Sofie Lönn, enhetschef daglig verksamhet.

– Tidsplanen ser ut att hålla och inflyttning i de nya lokalerna är planerad att ske innan årsskiftet. Vissa verksamheter kommer till och med att flytta in tidigare. Det blir en stegvis inflyttning, avslutar Ann-Sofie.

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan