Vägarbete på Gamla Götenevägen i Filsbäck

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 8 september, 2020

Lidköpings kommun kommer denna vecka att anlägga fyra stycken avsmalningar (blå markeringar på kartbilden nedan) och två refuger på Gamla Götenevägen i Filsbäck. Kommunen arbetar för att minska genomfartstrafiken i Filsbäck och förhoppningen är att dessa åtgärder leder till detta och en dämpning av hastigheten på sträckan. Ambitionen är att arbetet inte ska upplevas som ett hinder för boende längs vägen.

Åtgärderna är dimensionerade så att större fordon såsom lantbruksmaskiner ska kunna ta sig förbi dem. Senare i höst kommer mätningar göras för att få en klar bild av hur stor del av trafiken som fortfarande använder sträckan som genomfart.

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan