Bästa måltidschef i Sverige

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 16 september, 2020

Igår kväll avgjordes White Guide Junior och Senior där Lidköpings kommun var nominerad i fyra olika kategorier.

Nathalie Torstensson

Nathalie Torstensson, områdeschef för Måltid & Lokalvård vann kategorin bästa måltidschef i Sverige med motiveringen ”Sprudlande entusiastisk, grymt kompetent. En måltidschef som förvandlat den kommunala kostverksamheten till ett nav som samlar politiker, tjänstemän och lokala producenter kring en gemensam ambition: Att servera landets bästa, offentliga måltider.”

Stort mod och vilja att utvecklas

Kan man få ett bättre kvitto på att all det arbete som vi lagt ned under flera år för att utveckla oss som måltidsenhet med bättre hållbara måltider gett resultat. Det är det bästa betyget på att vi är en organisation med stort mod och en otrolig vilja att utvecklas och visa på att det är möjligt att ta ut svängarna för hur långt man kan komma med närodlade inslag och lokala event kring maten.

Priset är ett resultat av all personals engagemang och arbete. Utan deras förmåga att implementera nya idéer hade detta aldrig fått fäste och blivit så här bra. Jag är så glad och stolt över vår utveckling av måltiderna i Lidköpings kommun säger Nathalie Torstensson.

Personal med framåtanda och vilja att tänka nytt

Varje dag gör personalen ute i köken ett enormt arbete och jag vill ge all personal inom måltidsenheten en stor eloge för deras framåtanda och vilja att tänka nytt och se nya möjligheter inom alla de områden som påverkar en måltid avslutar Nathalie Torstensson.

Lidköpings kommun var även nominerade i kategorierna Årets Förskolekock (Marja Palm Råda Mosse förskola), Årets Förskolekök (Råda Mosse förskola) samt Årets Seniorkock (Kerstin Persson Bäcklidens äldreboende).

White Guide Junior och White Guide Senior ska bidra till att höja kvaliteten på den offentliga gastronomin och sprida goda exempel från offentliga måltider där man lyfter både seniorboenden, förskolor och skolrestauranger.

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan