Elisabet Elfström slutar sin anställning som HR-chef i Lidköpings kommun

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 25 november, 2020

Efter drygt ett år inom kommunen, varav den senaste tiden som HR-chef, har Elisabet valt att återgå till anställning inom det privata näringslivet.

– Arbetet inom Lidköpings kommun är spännande och utvecklande på många sätt, men jag har ändå valt att tacka ja till tjänsten som HR-chef i ett privat företag. Jag vill passa på att tacka för förtroendet jag fick när jag erbjöds HR-chefsrollen inom Lidköpings kommun och jag bär med mig flera erfarenheter och kunskaper när jag nu går vidare inom arbetslivet, säger Elisabet Elfström

– Jag beklagar att Elisabet Elfström beslutat sig för att lämna Lidköpings kommun så snart. Elisabet har under sin korta tid som HR-chef snabbt kommit in i arbetet och lagt grunden till ett förtroendefullt samarbete med såväl chefer, medarbetare och fackliga företrädare. Jag vill önska Elisabet varmt lycka till med det nya uppdraget, säger kommundirektör Ulrika Strandroth Frid.

Elisabet kommer att avsluta sin anställning i slutet av februari. Kommundirektören kommer omgående att inleda rekrytering av Elisabets ersättare.

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan