Ny e-tjänst för Vatten, avlopp och sophämtning

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 1 december, 2020

Från och med 1 december kan du teckna, ändra eller avsluta abonnemang för vatten, avlopp och sophämtning via Självservice och Mina sidor på lidkoping.se. Sedan tidigare har du kunnat anmäla flyttärende för din el via E-tjänsterna, nu kan du alltså även teckna, ändra eller avsluta abonnemang för vatten, avlopp och sophämtning.

– Vi ser fram emot ett enklare sätt för våra kunder att anmäla sina ärenden till oss och möjligheten att kunna följa sitt ärende som kunderna får i den nya e-tjänsten, säger Camilla Edvinsson, kundkoordinator på Vatten och avlopp.

De nya E-tjänsterna gör det enkelt för dig att fylla i ansökan på rätt sätt, samtidigt som du kan uträtta ditt ärenden vid den tidpunkt som passar dig bäst. För att komma igång med e-tjänsten behöver du logga in med e-legitimation, till exempel BankID eller Mobilt BankID. När ett ärende skapats som e-tjänst kan du följa det via Mina sidor.

Har du frågor eller behöver hjälp med e-tjänsten kan du få det via kommun@lidkoping.se Kontaktcenter på telefon 0510- 77 00 00.

Gå direkt till e-tjänsten.

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan