Kultur & Fritid avvaktar julhelgerna innan eventuell förändring

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Publicerat 14 december, 2020

Från och med den 14 december gäller nya nationella föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19. Alla i samhället, både individer och verksamhetsansvariga, har en skyldighet att vidta åtgärder för att förhindra smittspridning.

Med anledning av detta håller Kultur & Fritids verksamheter fortsatt stängt, med bibehållen anpassad service och enligt tidigare gällande undantag för idrottsträning för personer födda 2005 eller senare samt för elitidrottsverksamhet.

Folkhälsomyndigheten har med hänvisning till folkhälsan öppnat upp för möjligheten att träna idrott eller ägna sig åt andra fritidsaktiviteter även för personer födda 2004 och tidigare. Samtidigt befinner sig Skaraborg i ett läge med ökande smittspridning och en mycket ansträngd situation på sjukhusen i området. Med hänsyn till detta fortsätter vi med anpassad verksamhet. Vi avvaktar utvecklingen över helgerna och hoppas att vi snart kan öppna upp igen.

Beslutet gäller till och med den 11 januari 2021 men kan alltså komma att ändras innan dess beroende på utvecklingen i samhället.

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan