Sen ansökan till grund- och gymnasiestudier

Ordinarie ansökningsomgång för kurser och utbildningar på grundläggande och gymnasial nivå är avslutad. Antagningsbesked skickas ut innan jul. Vi tar emot sena ansökningar från den 4 december 2017 till den 7 januari 2018.

Sen ansökan
Vi tar emot sena ansökningar från den 4 december 2017 till den 7 januari 2018. Antagningsarbetet påbörjas från och med att ansökan är registrerad. Du blir antagen om det finns platser kvar och besked före kursstarten den 15 januari. Gå till ansökan.

Kontakta gärna våra studie- och yrkesvägledare innan du gör din ansökan så du väljer kurser och utbildningar efter dina behov och förutsättningar.

Ansökan till Nossebro
Kontinuerlig antagning. Definitiv start- och slutdatum sätts efter studieplanering med undervisande lärare. Antagning inleds från och med att ansökan är registrerad.

Kursstart
Enstaka kurser på grundläggande nivå och gymnasienivå startar 15 januari. Sammanhängande utbildningar har olika startdatum.

Vi erbjuder vuxenutbildning från grundläggande- till högskolenivå för bosatta i Essunga, Grästorp, Götene, Lidköping och Vara kommuner. Här ansöker du till kurser på grundläggande- och gymnasial nivå som du kan läsa i vår regi på plats i Lidköping.

Har du frågor om studiemedel från CSN, läs mer här.