Dags att ansöka till grundskolestudier och gymnasiestudier

Dags att ansöka till grundskolestudier och gymnasiestudier

Dags att söka_Campus Lidköping

Välkommen att göra din ansökan, 15 oktober – 15 november!

Välkommen att ansöka till våra utbildning och kurser. Kontakta gärna våra studie- och yrkesvägledare innan du gör din ansökan så du väljer kurser och utbildningar efter dina behov och förutsättningar.
Vi erbjuder vuxenutbildning från grundläggande- till högskolenivå för bosatta i Grästorp, Götene, Lidköping och Vara kommun. Här ansöker du till kurser på grundläggande- och gymnasial nivå som du kan läsa i vår regi på plats i Lidköping.

Har du frågor om studiemedel från CSN, läs mer här.

Kursstart

Kurser på grundläggande nivå och gymnasienivå startar den 15 januari 2018. Sammanhängande utbildningar har olika startdatum.

Har du skyddad identitet?

Har du skyddad identitet använder du den här blanketten Ansökan för dig med skyddad identitet

Om du ansöker för första gången

Här finns instruktioner för hur du gör din ansökan.
Se gärna filmen om hur du gör din ansökan

Söker du kurser på grundskolenivå eller gymnasienivå på Campus Lidköping för första gången skapar du ett användarkonto med ditt personnummer och ett eget valt lösenord.
Ansök om användarkonto

Om du redan har ett användarkonto

Har du sökt kurser på grundskolenivå eller gymnasienivå på Campus Lidköping tidigare och redan har ett användarkonto.
Har du glömt ditt lösenord?

Antagning

Du kommer att få ett antagningsbesked via e-post.

Välkommen till Campus Lidköping!