Frukostföreläsningar om varumärke, kommunikation och försäljning i digitala medier – våren 2018

campus frukostforelasningar-1

campus moonshot-branding-2

Moonshot branding – konsten att göra varumärket 1000% värdefullare för dina kunder

fredagen den 26 januari kl 8.00-9.30 (frukost från kl 7.30)

Varumärket är din viktigaste tillgång. Följ med på en spännande resa i 180 och få ett antal konkreta tips på hur du ska innovera för att göra varumärket 1000% värdefullare för dina kunder.

Föreläsare: Kenneth Qfvarnström
Kenneth Qfvarnström har genomfört 100-tals fullskaliga varumärkeskoncept, kommunikationsstrategier och kreativa kampanjer under de senaste åren för både små regionala företag och stora multinationella koncerner. Utvecklade i mitten av 2000-talet en darwinistisk processmodell för hur ett varumärke byggs och kultiveras.

PDF för utskrift: Campus Moonshot branding 26 januari 2018

Anmälan 26 januari 2018 - Moonshot branding

campus frukost-gdpr

GDPR – Det här är GDPR och så påverkas din verksamhet

fredagen den 23 februari kl 8.00-9.30 (frukost från kl 7.30)

Från och med den 25 maj 2018 är det GDPR – General data protection regulation – som slår fast reglerna för all form av behandling av information som direkt eller indirekt kan knytas till en person. För myndigheter, företag och organisationer kan detta komma att betyda en hel del förändringar och Sofia tar oss igenom de viktigaste delarna.

Föreläsare: Sofia Karlsson
Sofia är jurist och har 12 års erfarenhet av undervisning inom högskola, yrkeshögskola och privat regi.

PDF för utskrift: Campus GDPR 23 februari 2018

Anmälan 23 februari 2018 - Det här är GDPR och så påverkas din verksamhet

campus frukost-jerry

Platsmarknadsföring

onsdagen den 21 mars kl 8.00-9.30 (frukost från kl 7.30)

Vi tar oss på djupet i platsmarknadsföring och lär oss skillnaden mellan innehåll, sammanhang och spridning innan vi tar en titt på de just nu mest effektiva verktygen som sökordsmarknadsföring, google my business, facebook, youtube, instagram m.m.

Föreläsare: Jerry Engström
Jerry Engström är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom varumärkesbyggande, marknadsföring och destinationsutveckling. Med mer än 15 års erfarenhet av arbete med marknadsföring och sociala medier har Jerry b.la. röstas fram till Sveriges bästa Marknadschef och är hyllad för sitt arbete med Fjällräven, Höga kusten och Friluftsbyn.

PDF för utskrift: Campus Platsmarknadsföring 21 mars 2018

Anmälan 21 mars 2018 - Platsmarknadsföring

campus frukost-vr

VR & AR i er verksamhet- Skapar effekt, upplevelse och affärsnytta

fredagen den 18 maj kl 8.00-9.30 (frukost från kl 7.30)

Tänk att skapa positiva och minnesvärda upplevelser med känslan av att faktiskt vara på plats utan att egentligen vara det… Med hjälp av VR och AR-teknik kan era kunder förflyttas in i en virtuell miljö för att attraheras och uppleva era visioner, tjänster och produkter på ett mer kraftfullt sätt än med traditionellt filmtittande. Se möjligheterna inom sälj, marknadsföring och utbildning med hjälp av VR och AR. VR= Virtual reality/Virtuell verklighet. AR= Augmented reality/Förstärkt verklighet

Föreläsare: Ekman & Winroth
Ekman & Winroth är en framåtsträvande kommunikationsbyrå med fokus på det visuella tilltalet och nya medier. Deras expertis ligger främst inom rörlig media med fokus på kreativa koncept och visuell kommunikation i strategiskt utvalda kanaler.

PDF för utskrift: Campus VR & AR 18 maj 2018

Anmälan 18 maj 2018 - VR & AR i er verksamhet

Plats: Lidbeckska huset, Gamla stadens torg 2, Lidköping
Föreläsningarna är kostnadsfria och vi bjuder på frukost. Max 100 platser. Föreläsningarna är kompetensutveckling för dig som är yrkesverksam.
Arrangörer: Campus Västra Skaraborg och Destination Läckö-Kinnekulle AB

Campus_Vastra_Skaraborg_med_orterDestination-Lacko-Kinnekulle