Hyra lokaler på Campus Lidköping

Hyra lokaler på Campus Lidköping

Campus Lidköping och Röda Kvarn har lokaler för föreläsningar, konferenser, kick-off, musikevenemang, föreningsträffar, styrelsemöten, mässor och utställningar.

hyra lokal_Campus Lidköping

Röda Kvarn

Biolokalen Röda kvarn ligger på Torggatan 8 – mitt i stan. Lilla och stora salongen finns till uthyrning och de har båda dämpad akustik och är ljudisolerade. Lokalerna är tillgänglighetsanpassade med hiss mellan våningarna.

Lilla salongen

Lokalen har sittplatser för ca 70 personer varav skrivplatser för 56 personer. Den är utrustad med dator och projektor på storbild och naturligtvis whiteboardtavla, blädderblock och OH.

Stora salongen

Lokalen har plats för 132 personer (140 med extrastolar) och en scen. Det finns ljudanläggning med mic och mygga samt dator med VHS och DVD samt storbildsprojektor. Hörslinga finns. Salen har även en whiteboardtavla, OH projektor samt blädderblock.

Foajén på Röda kvarn är rymlig och fungerar bra för mingel och paus. Det finns möjligheter att koka kaffe och ett pentry med kyl om man vill servera lättare fika/snittar.

Priser Röda kvarn

Lilla salongen 1 500 kr exkl. moms per halvdag. Stora salongen 1 900 kr exkl. moms per halvdag. För kommersiellt bruk kostar salongerna 2 500 kr respektive 3 300 kr
Teknisk support: Teknisk support efter kl 17: 700 kr (telefonsupport). Om tekniker måste komma till lokalen för support tillkommer 600 kr per påbörjad timma.

Lokaler på Campus Lidköping

Vi hyr även ut lokaler på Campus Lidköping, Fabriksgatan 2. Det finns 24 konferensrum med plats för 20-45 personer och 46 grupprum.

Pris Campus Lidköping

Konferensrum och grupprum 200 kr per timma.
Datasal 300 kr per timma.
Telebildsal 500 kr per timma.

Fika och lunch

Café Bryggan hjälper gärna till med fika och lunch, telefon 0510 – 77 12 65 Information och bokning: Jörgen Öberg, telefon 0510 – 77 09 37, jorgen.oberg@lidkoping.se

Visa större karta (2)