Platsmarknadsföring – frukostföreläsning 21 mars 2018

Platsmarknadsföring – frukostföreläsning 21 mars 2018

campus frukost-jerry

Platsmarknadsföring

onsdagen den 21 mars kl 8.00-9.30 (frukost från kl 7.30)

Vi tar oss på djupet i platsmarknadsföring och lär oss skillnaden mellan innehåll, sammanhang och spridning innan vi tar en titt på de just nu mest effektiva verktygen som sökordsmarknadsföring, google my business, facebook, youtube, instagram m.m.

Föreläsare: Jerry Engström
Jerry Engström är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom varumärkesbyggande, marknadsföring och destinationsutveckling. Med mer än 15 års erfarenhet av arbete med marknadsföring och sociala medier har Jerry b.la. röstas fram till Sveriges bästa Marknadschef och är hyllad för sitt arbete med Fjällräven, Höga kusten och Friluftsbyn.

Anmälan 21 mars 2018 - Platsmarknadsföring

* Fältet krävs

Plats: Lidbeckska huset, Gamla stadens torg 2, Lidköping
Föreläsningarna är kostnadsfria och vi bjuder på frukost. Max 100 platser. Föreläsningarna är kompetensutveckling för dig som är yrkesverksam.
Arrangörer: Campus Västra Skaraborg och Destination Läckö-Kinnekulle AB

Campus_Vastra_Skaraborg_med_orter Destination-Lacko-Kinnekulle