Projektledning start 20 februari 2018

Projektledning start 20 februari 2018

Kursen omfattar fyra tillfällen där projektets olika faser gås igenom; att starta ett projekt, att göra en förstudie, att planera ett projekt samt genomförandefas och projektavslut.

Projektledning_Campus Lidköping

Projektledningskursen leds av de erfarna projektledarna Bo Tonnquist och Claes Hydén. Du får bland annat kunskap om projektprocessen, kommunikationsplanering, projektaktiviteter, riskanalys, ledarskap och uppföljning.

Kursledare: Bo Tonnquist, Claes Hydén
Datum: tisdag 20 februari, onsdag 28 februari, tisdag 6 mars, onsdag 14 mars, kl 15:00-18:00
Plats: Campus Lidköping, Fabriksgatan 2, Lidköping
Pris: 4 375 kr ex moms, inkl fika. Kurslitteratur 650 kr
Kontakt: veronika.palmborg@lidkoping.se, tfn: 0510-77 01 04

Bo Tonnquist är föreläsare, konsult och författare med lång erfarenhet inom projektledning, affärsutveckling och marknadsföring, såväl i Sverige som internationellt. Han undervisar på IHM sedan 20 år är författare till kurs-litteraturen som också används vid högskolekurser i projektledning.
Claes Hydén är aktiv som konsult, föreläsare, mentor på IHM Business School sedan många år och med fokus på marknadsföring, försäljning, produktutveckling, samt projektledning.

Våra kortkurser är kompetensutveckling för dig som är yrkesverksam och där vi kan fakturera ditt företag.

Gör din anmälan här!

Kursen arrangeras i samarbete med Logo läckö kinnekulle  Tillväxt Lidköping_Campus Lidköping