Datorer och utskrifter

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Datorer och utskrifter

Campus Lidköping datorer

Användarkonto – AD-konto

Ett användarkonto, ett så kallat AD-konto, krävs för att du skall få tillgång till våra datorer på Campus Västra Skaraborg. Detta konto erhålls via receptionen eller administrationen för högre studier. När du har undertecknat ett ansvarskontrakt skapas användarkontot.

Du har tillgång till lokalerna 07:00 – 22:00 alla dagar, telebildsändningar, kan tentera och skriva prov på Campus Västra Skaraborg, tillgång till våra datorer, tekniksupport med mera.
Har du tappat bort eller glömt dina inloggningsuppgifter så vänder du dig till receptionen eller administrationen för högre studier så hjälper vi dig.

Utskrifter och kopior

I receptionen betalar du för att lägga till utskrifter/kopior på ditt AD-konto. Observera att vi endast hanterar kortbetalning.

För att göra utskrifter från egen laptop skickar du filen till campusprint@lidkoping.se. Första gången får du ett mail där du registrerar din e-postadress. Du loggar sedan in med din sexsiffriga kod på skrivaren för att skriva ut.

Trådlöst nätverk

Du kan koppla upp din mobil, surfplatta eller laptop till vårt trådlösa nätverk. Kontrollera att WI-FI är påslaget på din enhet. Anslut till nätverket Campus Open. Använd inloggningen till ditt AD-konto, se ovan.

Office 365

När du är registrerad som studerande på Campus Västra Skaraborg har du möjligheten att gratis ladda ner Office 365. När du klickat på länken loggar du in med samma uppgifter som till AD-kontot (se under användarkonto), men med följande tillägg efter användarnamnet: (användarnamn AD-konto)@skola.lidkoping.se.
Länk nedladdning Office 365