Skapa ett konto till trådlöst nätverk

Kurser grundläggande nivå_Campus Lidköping

Skapa ett konto till trådlöst nätverk – studerande

Gör så här för att kunna koppla upp din egen mobil, laptop eller surfplatta till vårt trådlösa nätverk:

1. Kontrollera att wifi är påslaget på din enhet.
  2. Anslut till nätverket  CampusOpen
  3. Klicka på ”Create student WIFI Account (long Term) och fyll i formuläret och  acceptera ”terms of use”, det vill säga de regler som gäller för att få använda vårt nätverk.
  4. Klicka på register.
  5. Ett konto läggs upp och inloggningsuppgifter kommer att mejlas ut till den e-postadress du angav vid registreringen.
  6. Gå till inloggningssidan igen och fyll i inloggningsuppgifterna.
  7. Klicka på log in.

Kontot gäller i 6 månader.

Endast ett konto per individ är tillåtet, vilket innebär att det bara går att vara inloggad på en enhet åt gången.

Skapa ett konto till trådlöst nätverk – gäster

Gör enligt instruktionerna  ovan, men  klicka på ”Create new Guest visitor account” istället för ”Create student account”.

Kontot gäller i 24 timmar.