Jag vill ha en bred teoretisk bas

Emil har jobbat inom dagligvaruhandeln och detaljhandeln  i Skara och i Göteborg , både som timanställd och som tillsvidareanställd. Han fick upp intresset för butikschefsjobb på grund av en chef som uppmuntrade honom och visade vad det fanns för möjligheter inom branschen.

Emil Nyman Campus Lidköping

Vill få en bredare teoretisk bas

-Målet med mina studier på Butikschefsprogrammet är att få en bredare teoretisk bas. Jag är en person som vill ha med mig mycket kunskap så att jag vet att jag klarar av en uppgift. Emil läste tekniskt program på gymnasiet och har haft ett teknikintresse under många år, men han konstaterar att man ändras ganska mycket som person med åren. Han har gått en ettårig KY-utbildning i Nyköping, ”Butiks/-avdelningschef inom detaljhandeln” där man fick med sig mycket praktik. På Butikschefsprogrammet tycker han att han får en djupare teoretisk kunskap.

Kanske kan tänka sig att starta eget

Efter studierna skulle han vilja starta eget eller bli anställd som butikschef.
– Jag är ganska flexibel med vilken bransch det blir, säger Emil. Om jag ska starta eget så vill jag ha en riktigt bra idé för att var säker på att det ska fungera.

Emil har nyligen flyttat från Skara till Lidköping. Han tycker det  känns bra och att Lidköping är en stad som satsar på kultur och sport. Det känns som om det finns möjligheter i staden.

Använd de möjligheter som finns på Campus Lidköping!

-Lokalerna på Campus Lidköping är mycket bra och jag vill uppmana alla som studerar på distans att använda de möjligheter som finns.  Det finns väl utrustade grupprum, god service, möjlighet att köpa mat i cafeterian eller ta med sig mat själv. Man får till och med tallrikar och bestick diskade! Det är en mycket modern och bra studiemiljö!

Emil Nyman
Butikschefsprogrammet