Jag vill inspirera och vara med i barnens utveckling

Jag vill inspirera och vara med i barnens utveckling

Linda Järpemark bor i Källby och har studerat via Campus Lidköping Grundlärarexamen Fsk-åk 3 vid Karlstads universitet.

linda järpemark_lärarprogram Campus Lidköping

-Att Lidköping har en distansutbildning som går via Karlstads Universitet är perfekt för mig som har familj då jag kan anpassa studierna efter vårt liv.

Linda är väldigt nöjd med hur Campus Lidköping har skött kontakten via Karlstads Universitet
– Det är aldrig några bekymmer, de har alltid ställt upp för oss och har väldigt bra digitalutrustning så som Smartboard som vi behöver kunna när vi ”kommer ut” i arbetslivet. Till varför hon vill bli lärare säger hon:

– Jag älskar barn, de är så spontana och härliga! Tänk att kunna inspirera och vara med i barnens utveckling, det fascinerar mig.

Linda är inte orolig för framtiden. Jag tror helt klart att det finns en marknad för lärare eftersom många 40 och 50-talister går i pension de kommande åren. Sen tror jag på detta yrke för att du kan aldrig stå still du måste följa med i utvecklingen, både personlig och arbetsmässigt och det tilltalar mig, ett framtidsyrke helt klart!

För att förbereda mig ännu mer under studietiden så tänker jag lära mig att spela piano och gitarr för musik ger väldigt mycket glädje och gemenskap i klassrummet.

Läs om Grundlärarprogrammet förskoleklass – åk 3