Kompetensen gav Tommy det perfekta jobbet

Kompetensen gav Tommy det perfekta jobbet

Tommy Gunnarsson har studerat på Campus Lidköping i 10 år. Han läste först några olika kurser och gick sedan vidare till att läsa till produktionstekniker och energitekniker på distans från högskolan Dalarna.

Tommy Gunnarsson_Campus Lidköping

Eftersom Tommy är praktiskt lagd och har ett tekniskt intresse passade utbildningen till energitekniker honom perfekt. Tommy har familj och barn och under hela sin studietid arbetade han dessutom, vilket gjorde att det blev extra viktigt att ta tillvara på tiden och att allt skulle fungera. Tommy säger att han hade stor hjälp av Campus Lidköping, där han alltid fick den hjälp och den stöttning han önskade.

Efter utbildningen var det en bekant som tipsade Tommy om det perfekta jobbet. Kombinationen av utbildningarna gav honom den kompetens han behövde för att i sin tur vara den perfekta kandidaten. Tommy jobbar idag med tekniksupport på Swegon, som har kontor världen över, och trivs mycket bra med arbetet.

Läs mer om Energitekniker