Det är bra och roligt att man får lära sig olika saker

Det är bra och roligt att man får lära sig olika saker

Manuela är 24 år och bor på ett gruppboende i Vara.

Manuela Grönberg Popp_Campus Lidköping

2 dagar i veckan tar hon bussen till Campus Lidköping för att läsa ämnena engelska, matte, samhällskunskap och svenska. Hon lär sig också leta efter viktig information i tidningsartiklar och trafikvett. Det är bra och roligt att man får lära sig olika saker tycker Manuela.

Hon trivs jättebra på Campus och det är för att hon har så bra klasskompisar och lärare, så klart.

Manuela har undervisning till kl. 12.00 och då äter hon lunch i caféet innan hon tar bussen hem till Vara kl. 13.00.
Det är jättebra förbindelser mellan Vara och Lidköping och hon behöver aldrig vänta på tåget, hon tycker det är rätt skönt att åka tåg ibland!

Hon har läst på Campus Lidköping sedan augusti och innan dess läste hon svenska och matte i Vara.
De dagar hon inte är på Campus Lidköping arbetar hon på dagligverksamhet Sefram också det ligger i Vara där hon bor.

Manuela är också med i en teatergrupp på Esplandadteatern i Lidköping och som hon tycker är riktigt roligt. De ska sätta upp föreställningen Peter Pan som ska ha premiär i augusti där hon har en roll som indian.

Manuela Grönberg Popp

Läs om Särskild utbildning för vuxna på Campus Lidköping