Restaurang Hyllan

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Välkommen till Restaurang Hyllan, Restaurang- och livsmedelsprogrammets egen restaurang. Här jobbar eleverna tillsammans med lärare som en del i sin utbildning.

Följ oss gärna på Facebook.

Meny

Vår meny finns alltid på vår Facebookssida.

Boka bord

Ring och boka bord 0510-77 07 14 eller maila till hyllan@utb.lidkoping.se

Att driva Restaurang Hyllan ingår som en del i våra elevers utbildning. Restaurangen drivs i de flesta fall som en lunchrestaurang med à la carte meny. Restaurang Hyllans öppetdagar styrs av skolans schema och innehållet i elevernas kurser. Därför skiljer sig menyerna från varandra, både prismässigt och innehållsmässigt.

I den dagliga driften av Restaurang Hyllan arbetar vi för att göra ett så gott och långsiktigt miljöarbete som möjligt. En betydande del av våra livsmedel är ekologiska, ofta närodlade samt säsongsanpassade.

Eftersom vi tillhör Biosfärområdet Vänerskärgården med Kinnekulle ingår det som en naturlig del i undervisningen att vi alltid serverar fisk och skaldjur ur ett globalt perspektiv för hållbart fiske. Vårt program har genomfört ett EU-projekt med fokus på hållbart fiske genom utbildning för både elever och personal. Projektet som startade 2010 lever fortfarande kvar genom olika temadagar om hållbart fiske.

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan

Karta

Visa större karta