Margretelunds förskola

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se.

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Margretelunds förskola är en tillfällig förskola. Förskolan har tagit emot barn under de perioder då det varit ont om platser i de ordinarie förskolorna. I augusti upphör verksamheten och förskolan att kommer att stänga. Barnen på Margretelunds förskola flyttar då till våra ordinarie förskolor.

Margretelunds förskola

Margretelunds förskola ligger i ett vackert och bilfritt grönområde och med möjlighet till mycket uteaktiviteter som inspirerar och uppmuntrar till lek, undersökande och utveckling. Skogen ligger tätt på förskolan och på gården finns lekredskap, sandlådor och en stor backe som vid snö används till bland annat till pulkaåkning och andra årstider är det perfekt att träna sin motorik upp och ner.

Förskolan rymmer fyra avdelningar som är åldersindelade. Barret för de yngre och Kotten för de äldre. Vi arbetar utifrån uppdraget i förskolans läroplan där våra värdeord, trygghet, gemenskap, glädje och utforskande är prioriterade.

Trygghet och anknytning ligger till grund för vårt arbete på förskolan. Vi arbetar utifrån barns inflytande och delaktighet genom att ta tillvara och uppmärksammar våra olikheter och likheter genom att ta tillvara på olika kulturer och traditioner. Vi är en förskola för alla barn.

Avdelningar/HemvisterKotten, Barret, Stubben och Tallen
Antal platsercirka 70
Antal pedagoger
Antal heltidstjänster

Karta

Visa större karta