Dagbarnvårdare Örslösa och Väla

Anna-Lena Svensson
Väla Hans-Persgården 2
531 97 Lidköping

Välkommen till pedagogisk omsorg i Örslösa och Väla.

Barn hos dagbarnvårdare i Örslösa

Vi är tre dagbarnvårdare som bor på landsbygd och har en underbar närmiljö för barnen att leka och lära i. Våra fyra ledord är Lärande-Glädje-Trygghet-Delaktighet.

Vi arbetar till största delen i våra hem men en gång i veckan arbetar vi tillsammans i vår träfflokal vid Örslösa idrottsplats. I träfflokalen delar vi upp barnen i grupper efter ålder och passande verksamhet. Barnen tränas att ta eget ansvar efter ålder och mognad.

Vår verksamhet

• Gymnastik för barn 3-5 år
  • Vi läser böcker och sjunger
  • Pusslar, spelar spel, klipper och klistrar
  • Mycket lek både ute och inne

Vi samarbetar också med förskolan för att träna våra 6-åringar inför skolstarten. Då träffas den barngrupp som sedan ska bli förskoleklass vilket gör att barnen är väl förberedda när de börjar skolan. Vi är mycket ute i naturen och arbetar med Hållbar utveckling. Genom miljöarbetet stimuleras barnens nyfikenhet samtidigt som de lär sig vara rädda om miljön.

Vill du ansöka om plats för ditt barn hos oss söker du Pedagogisk omsorg, Örslösa på e-tjänsten Självservice förskola och fritids.

Vi som arbetar i gruppen

• Monica Gustavsson, Örslösa
  • Susanne Axelsson, Väla