Dygnet runt-öppen-verksamhet

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Om ditt barn behöver omsorg på kvällar, nätter eller helger.

Dygnsöppen verksamhet

I Lidköping finns Gröna Fyren som är en dygnet-runt-öppen verksamhet. Den vänder sig till barn vars föräldrar arbetar kvällar, nätter eller helger. Verksamheten erbjuder omsorg för barn från ett års ålder upp till och med årskurs sex. Gröna Fyren finns i på Mossvägen 2 i centrala Lidköping.

Barn 1-5 år har sin förskoleplats på Gröna Fyren även dagtid om behov finns. Barn som går på fritidshem erbjuds vid behov skjuts med taxi mellan fritidshem/skola och Gröna Fyren.

Begränsat antal platser

Gröna Fyren har ett begränsat antal platser och därför kan det vara kö. Det gör också att vi inte kan erbjuda plats för barn från andra kommuner. Verksamheten vänder sig inte heller till föräldrar som studerar eller har praktik på obekväm tid.

Ansöka om plats på Gröna Fyren

Ansökan gör du  via e-tjänsten Självservice förskola och fritids. Söker du plats för barn i åldern 1-5 år är det viktigt att du även gör en ansökan om plats på en ”vanlig” förskola.

Har vi inte möjlighet erbjuda plats på Gröna Fyren är vi är skyldiga att erbjuda plats på en annan förskola under dagtid. Lägg till den ”vanliga” förskola som du önskar som alternativ två i din ansökan.

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan

Karta

Visa större karta