Dagbarnvårdare Örslösa och Väla

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Dagbarnvårdare Örslösa och Väla

Susanne Axelsson
Väla Öråsen 1
531 97 Lidköping

Helena Lindblom
Örslösa Stubbegården 1
531 97 Lidköping

Välkommen till pedagogisk omsorg i Örslösa och Väla.

Barn hos dagbarnvårdare i Örslösa

Vi är två dagbarnvårdare som bor på landsbygd och har en underbar närmiljö för barnen att leka och lära i. Våra fyra ledord är Lärande-Glädje-Trygghet-Delaktighet.

Vi arbetar till största delen i våra hem men en gång i veckan arbetar vi tillsammans i vår träfflokal vid Örslösa idrottsplats. I träfflokalen delar vi upp barnen i grupper efter ålder och passande verksamhet. Barnen tränas att ta eget ansvar efter ålder och mognad.

Vår verksamhet

• Gymnastik för barn 3-5 år
  • Vi läser böcker och sjunger
  • Pusslar, spelar spel, klipper och klistrar
  • Mycket lek både ute och inne

Vi samarbetar också med förskolan för att träna våra 6-åringar inför skolstarten. Då träffas den barngrupp som sedan ska bli förskoleklass vilket gör att barnen är väl förberedda när de börjar skolan. Vi är mycket ute i naturen och arbetar med Hållbar utveckling. Genom miljöarbetet stimuleras barnens nyfikenhet samtidigt som de lär sig vara rädda om miljön.

Vi som arbetar i gruppen

• Susanne Axelsson, Väla
  • Helena Lindblom, Örslösa

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan

Visa större karta (3)