Nyhetsarkiv Musikskolan

Här hittar du äldre nyheter från Musikskolan.

• Musikskolan startar igen 11 januari

Precis som veckorna före jul så gäller enskild undervisning på Musikskolan, på plats alternativt digital undervisning. Detta gäller till och med 21 februari i nuläget.

• Musikskolan bjuder på en digital variant av Toner i Advent

Musikskolan bjuder på en digital variant av Toner i Advent. Toner i advent är en av Musikskolans julkonserter som brukar framföras i Nicolaikyrkan i adventstid. En tradition som pågått i över 40 år.

• Musikskolans julkalender

Här kommer Musikskolans egen julkalender där några av våra elever gömmer sig bakom luckorna. Kalendern uppdateras varje dag med dagens lucka. Här hittar du Musikskolans julkalenderlänk till annan webbplats
    Läs nyheten i sin helhet

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: