Alla barn ska känna sig välkomna i Lidköping!

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i förskola eller skola och tillsammans med vår personal kan vara med och ge den trygghet som förskola och skola kan ge när annat i livet känns osäkert. Kanske är du en pensionerad lärare eller förskollärare som kan tänka dig att återuppta arbetet under en period eller så har du arbetat med barn och unga på ett annat sätt.

Informationsträff torsdag 31 mars

Barn och unga från krigets Ukraina kommer till Lidköping. Lidköpings kommun vill erbjuda dem en trygg förskola och skola där de kan utvecklas och fortsätta sitt lärande och för att lyckas med det behöver vi din hjälp!

Torsdag 31 mars klockan 15:30-17:30 hälsar vi intresserade välkomna till en informationsträff i Fullmäktigesalen i Lidbeckska huset. 

På informationsträffen bjuder vi på fika och berättar mer om vad vi söker och hur du skulle kunna vara till hjälp.

Har du inte möjlighet att komma på informationsträffen men ändå vill hjälpa till hör av dig till Patrik Ekman, bitr Barn och elevhälsochef telefon 0510-77 12 89 eller patrik.ekman@edu.lidkoping.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: