Nyhetsarkiv avfall och återvinning

Här hittar du äldre nyheter inom avfall och återvinning.


  • Nytt nationellt skyltsystem på Kartåsens återvinningscentral

    Sommaren 2020 började en ny era inom avfallshanteringen. Då fanns de nya avfallssymboler att beställa från Avfall Sverige, helt gratis. Det är ett färgglatt och effektivt verktyg för att öka återvinningen. I helgen var det dags för byte av skyltar på Kartåsens återvinningscentral.

  • Ny e-tjänst för Vatten, avlopp och sophämtning

    Från och med 1 december kan du teckna, ändra eller avsluta abonnemang för vatten, avlopp och sophämtning via Självservice och Mina sidor på lidkoping.se. Sedan tidigare har du kunnat anmäla flyttärende för din el via E-tjänsterna, nu kan du alltså även teckna, ändra eller avsluta abonnemang för vatten, avlopp och sophämtning.

  • Nöjd kundundersökning på Teknisk Service

    Under perioden 12 oktober till 29 november kommer vi på Lidköping Bredband, Renhållningen samt Vatten & Avlopp att undersöka våra kunders uppfattning om våra tjänster och vår verksamhet.

Nyheter sorterade på år och månad

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: