Nyhetsarkiv Lidköping Elnät

Här hittar du äldre nyheter från Lidköping Elnät.


 • Elens dag

  Den 23 januari är det Elens dag och i år uppmärksammar Energiföretagen detta genom kampanjen "hELa Sverige snålar!" som ska uppmuntra till energieffektivisering bland landets hushåll. Ta gärna en titt...

 • Information om ledtider för investeringar i tekniska lösningar i elnätet

  Energimarknaden genomgår en stor förändring och intresset av att investera i solceller och olika typer av batterilösningar för att kunna sälja stödtjänster har ökat. Vägen framåt kantas dock av delmom...

 • Elpriskompensation

  Den 24/2 utfärdade regeringen en förordning om elpriskompensation för svenska hushåll. Förordningen innebär att privata hushåll skall få kompensation från staten för de höga elpriser som rått över vin...

 • Lidköping Elnät har tillfälligt ändrade öppettider

  Vi har tillfälligt ändrade öppettider, från och med 29/3 har vi öppet kl. 09.30-15.00 Lunchstängt kl. 12-13. 

 • Kivra och fakturor

  I samband med att fler och fler använder Kivra, till exempel för att ladda hem Covidbevis, vill vi uppmärksamma att när du har startat Kivra kommer du också att få dina fakturor från kommunen direkt t...

 • Lidköping Elnät kartlägger lämplig placering av laddstolpar

  Lidköping Elnät har tagit fram en karta för lämpliga placeringar av offentliga laddstolpar. Detta som ett led i att möta invånarna och morgondagens biltrafik.

Nyheter sorterade på år och månad

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: