Vi har lanserat fler digitala tjänster

Vi har tidigare skrivit om Lidköpings kommuns självserviceportal, där vi samlar kommunens e-tjänster och blanketter. Portalen fylls på med nya e-tjänster allt eftersom de är färdigutvecklade. Nu har vi, i samband med att kommunens nya webbplats lanserades, släppt en hel rad nya tjänster.

– Under februari månad har vi sammanlagt lanserat 13 nya e-tjänster. En hel del av de nya tjänsterna är riktade till företagare. Detta är en del i kommunens digitala resa med syfte att förenkla för företagare och privatpersoner. Vi hoppas att det upplevs som en ökad service, säger Ahmed Shwan, verksamhetsutvecklare i Lidköpings kommun.

Följande tjänster kan du som privatperson nu använda via vår självserviceportal: Länk till annan webbplats.

  • Strandskyddsdispens
  • Bostadsanpassning
  • Ansökan för enskilt avlopp
  • Riksfärdtjänst
  • Skolskjuts med taxiresor

Det är Samhällsbyggnad som ansvarar för dessa verksamhetsområden.

Tjänsten kräver att du har e-legitimation.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: