Idag öppnar intresseanmälan för småhustomter på Askeslätt

Intresseanmälan avser 30 stycken tomter och de aktuella etapperna är 2B västra och 2C.

Tilldelningen kommer att påbörjas efter att intresseanmälan stänger. Anmälan kommer att vara öppen i två veckor, det vill säga fram till 10 juni.

I e-tjänsten för intresseanmälan kan du önska dig upp till fem tomter. För att lämna ditt intresse behöver du först vara medlem till tomtkön. Det är bra om du har en egen prioritering över resterande tomter då det underlättar senare i processen och tilldelningen.

På kommunens hemsida kan man läsa detaljplanen men också de nya bygganvisningar som är upprättade specifikt för dessa etapper. Vi uppmanar dig att läsa dessa innan du tackar ja till en tomt. Tomterna beräknas vara byggklara under våren 2022.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: