Europa minskar avfallet-veckan

Just nu pågår Europa minskar avfallet-veckan och i år uppmanas vi att agera tillsammans med andra för att skapa hållbara samhällen. De senaste åren har visat oss vikten av mänsklig kontakt men framför allt den kraft som människor har i att ändra dagliga vanor.

Ett hållbart levnadssätt behöver spridas på lokal nivå och nå hushåll, kontor, skolor, fabriker, marknader, stadshus, lokala organisationer, gårdar med mera. Tillsammans gör vi skillnad. 

Här i Lidköping lägger vi denna vecka extra fokus på hur vi kan agera som Miljönärer i vardagen – vi belyser de möjligheter som finns att laga, låna och återanvända nära dig. På miljönär.se hittar du var du kan handla som en Miljönär i ditt närområde och få andra hållbara tips! 

Läs mer på miljönär.se Länk till annan webbplats. 

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: