Lidköping växer

Lidköpings kommun i samarbete med flertalet företag vill visa vad som är på gång kring utbyggnaden av kommunen och hur vi tillsammans växer.

Inom de närmsta dagarna kommer alla hushåll i kommunen få tidningen Lidköping Växer i postlådan!

Detta är ett initiativ från kommunen att tillsammans med flertalet företag visa vad som är på gång just nu och vad som kommer inom en snar framtid. Tidningen syftar bland annat till att visa på hur vi tillsammans arbetar för att nå kommunens befolkningsmål om 45000 invånare till år 2030.

”Vi hoppas kunna sprida kunskap om allt som är på gång till våra invånare och förhoppningsvis locka fler att flytta till kommunen i framtiden” säger Urban Olsson, samhällsbyggnadschef.

Tidningen sprids till alla invånare men kommer också ligga till grund för kommande kampanjer riktade till vår omvärld för att visa på vad Lidköping bland annat har att erbjuda.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: