Föreläsning om en klädbransch i förändring

Vill du veta mer om nya sätt att tänka kring våra kläder och vilka hållbara affärsmöjligheter som finns i detta sammanhang? Välkommen till föreläsning onsdag den 23 november klockan 18:30-20:00.

Hej framtiden! Om en klädbransch i förändring

Ta del av Johanna Leymanns inspirationsföreläsning som tar avstamp i nulägets klimatkris och hur bråttom vi faktiskt har – men också vilka fantastiska affärsmöjligheter som finns för de som vågar gå först. Föreläsningen utgår från modebranschen och butikshandel och innehåller lika delar trendspaning och bra exempel som hennes egna erfarenheter och reflektioner.

När: Onsdag 23 november, klockan 18:30-20:00

Var: Röda Kvarn, Torggatan 8 i Lidköping

Föreläsningen arrangeras av Lidköpings kommun i samarbete med Studiefrämjandet. Den är kostnadsfri men anmälan krävs. Anmäl dig här Länk till annan webbplats.

Om Johanna

Johanna Leymann är en van föreläsare med över 15 års erfarenhet av hållbart mode. Johanna står bland annat bakom böckerna ”Slow fashion – din guide till hållbart och smart mode” och ”Klä barnen – växa, ärva, fixa, laga”, podden Slowfashionpodden och instagramkontot @johannaleymann.se. 2019 utsågs hon till Sveriges secondhand-profil.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: