Snart är allt på plats!

Efter en längre tids planering är nästan alla bitar på plats och verksamheterna inom Teknisk Service flyttas den 1 april över till det nya bolaget Lidköping miljö och teknik. Det vill säga elnät, bredband, renhållningen och vatten och avlopp. Information är på väg ut till kunder, samarbetspartners och invånare i Lidköpings kommun.

Logotyp Lidköping miljö och teknik

Ingen förändring i service

Förändringen innebär inget när det kommer till servicen till alla kunder, den kommer att fungera som tidigare. Däremot kommer vi få ett nytt utseende på våra kläder, bilar, all information och på fakturor. Som bolag har vi en egen logotyp och egna färger. Så ser man någon med logotypen ovan på sina kläder eller får en faktura med den så är allt i sin ordning. 

Här kan du läsa mer

Vi har samlat frågor och svar som du hittar via denna länk.

 

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: