• Start
  • / Nyheter
  • / Bli gymnasieingenjör med aktuella och efterfrågade kunskaper

Bli gymnasieingenjör med aktuella och efterfrågade kunskaper

På De la Gardiegymnasiet kan du som tagit examen från Teknikprogrammet läsa profilen informationsteknik med utgång nätverksteknik. Nätverksteknik ger dig fördjupade kunskaper om och färdigheter i att sätta upp en servermiljö och utveckla serversystem.

Kurser i utbildningen

Utbildningen till gymnasieingenjör innehåller kurser på totalt 900 poäng. Några av dessa kurser, 400 poäng, är gemensamma för alla skolor. Övriga kurser om 500 poäng bestäms av skolorna och kan därmed skilja sig åt.

I samråd med T4-rådet har vi valt att satsa på kunskaper inom serverhantering eftersom den typen av jobb efterfrågas av arbetsmarknaden. Som nätverkstekniker arbetar du bland annat med den dagliga driften och fortlöpande utvecklingen av nätverksmiljön samt datakommunikation och datasäkerhet i större globala nätverksmiljöer.

En intresseanmälan måste skickas in senast 15 maj.

Mer information om utbildningen till gymnasieingenjör

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: