• Start
  • / Nyheter
  • / Besöksdagar på Tennis (Nationellt Godkänd Idrottsutbildning – NIU)

Besöksdagar på Tennis (Nationellt Godkänd Idrottsutbildning – NIU)

Tennis (Nationellt Godkänd Idrottsutbildning – NIU) har en tydlig elitidrottskaraktär. Minst tre träningspass i veckan ligger på skoltid. Tennis kan kombineras med Ekonomi- Samhällsvetenskaps-, Teknik- samt Barn- och fritidsprogrammet.

Besöksdagar hösten 2021

Vi har två besöksdagar där du får besöka skola, tennishall och får information av tränare. Besöksdagarna är 16 och 30 november klockan 10:30-15:00.

Anmäl dig till Perra Granath, tennistränare 072-183 43 92. När antagningstiden är slut bjuder vi in de som är aktuella till intagning för provspel och intervjuer.

Information om Tennis (Nationellt Godkänd Idrottsutbildning – NIU)

NIU består av två kurser Idrottsspecialisering 1 - 100 poäng, idrottsspecialisering 2 - 100 poäng, Tränings- och tävlingslära 1 - 100 poäng och Tränings- och tävlingslära 2 - 100 poäng.

På eftermiddagen tränar du i Lidköpings Tennisklubbs regi där NIU-tränaren finns på plats. De la Gardiegymnasiet har en utvecklingsmiljö där man kan erbjuda tennisträning med kvalificerade tränare samt tävlingsresor, medicinskt stöd, idrottspsykologi och kostrådgivning.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: