Förbättringar i Skolrestaurangens kök
Nu bygger vi om skolrestaurangens kök för att förbättra arbetsmiljön och öka kapaciteten så att både elever och personal får bästa möjliga lunchupplevelse.
%20D75_3188.jpg)
Positivt för elever och personal
När skolköket byggdes för runt femton år sedan gick det färre elever på skolan och man lagade färre skolluncher varje dag. Under åren har De la Gardiegymnasiet vuxit och både elever och personal blivit fler.
Det lagas nu över tvåtusen portioner skollunch till elever och personal på De la Gardiegymnasiet och Rudenschöldsskolan varje dag. Skolköket, som det ser ut idag, är inte anpassat till den kapaciteten vilket har gjort att måltidspersonalen fått kämpa varje dag för att ändå kunna leverera lunch till alla matgäster.
Ombyggnationen innebär att det kommer serveras en kall rätt, till exempel pastasallad, under vissa dagar i anslutning till vårens lov. Slutresultatet av ombyggnationen kommer gynna både elever, lärare och skolpersonal och vi hoppas därför på överseende med den påverkan som blir dessa dagar.
- Fredag 10 februari
- Måndag 20 februari
- Fredag 31 mars
- Tisdag 11 april
- Torsdag 1 juni och resten av vårterminen.
Publicerad:
Senast uppdaterad: