Förbättringar i Skolrestaurangens kök

Nu bygger vi om skolrestaurangens kök för att förbättra arbetsmiljön och öka kapaciteten så att både elever och personal får bästa möjliga lunchupplevelse.

Elever på De la Gardiegymnasiet lägger skollunch på tallriken

Positivt för elever och personal

När skolköket byggdes för runt femton år sedan gick det färre elever på skolan och man lagade färre skolluncher varje dag. Under åren har De la Gardiegymnasiet vuxit och både elever och personal blivit fler.

Det lagas nu över tvåtusen portioner skollunch till elever och personal på De la Gardiegymnasiet och Rudenschöldsskolan varje dag. Skolköket, som det ser ut idag, är inte anpassat till den kapaciteten vilket har gjort att måltidspersonalen fått kämpa varje dag för att ändå kunna leverera lunch till alla matgäster.

Ombyggnationen innebär att det kommer serveras en kall rätt, till exempel pastasallad, under vissa dagar i anslutning till vårens lov. Slutresultatet av ombyggnationen kommer gynna både elever, lärare och skolpersonal och vi hoppas därför på överseende med den påverkan som blir dessa dagar.

  • Fredag 10 februari
  • Måndag 20 februari
  • Fredag 31 mars
  • Tisdag 11 april
  • Torsdag 1 juni och resten av vårterminen.
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: