Öppet hus 15 november

Onsdag 15 november klockan 16:45-20:00 hälsar vi dig som går i årskurs 8 och 9 och dina vårdnadshavare välkomna till vårt öppna hus på De la Gardiegymnasiet i Lidköping.

Är du nyfiken på De la Gardiegymnasiet och våra program?

Då ska du passa på att besöka oss den 15 november. Kolla in våra program, träffa elever och lärare, ställ frågor till studie- och yrkesvägledarna och titta runt på skolan.

Guider hjälper dig hitta rätt. Vid huvudentrén har du möjlighet att ställa frågor till studie- och yrkesvägledarna och träffa skolledningen.

Blir ni hungriga under kvällen bjuder skolrestaurangen på mat. Även Café Klara och Café på G är öppna och serverar något gott att dricka.

Programinformation

Klockan 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00 samt 19:30 informerar programmen om sin verksamhet. Du kan även gå runt på egen hand och bekanta dig med alla våra program.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

 

Sidansvarig: