Ny näringslivsenhet på Lidköpings kommun

Vi hälsar Anna Sundbom och Marcus Johansson välkomna till den nya näringslivsenheten på Lidköpings kommun. Anna och Marcus har tidigare arbetat på det samägda näringslivsbolaget Tillväxt Lidköping som avvecklats vid årsskiftet. Anna Sundbom tillträder som näringslivschef och Marcus Johansson som näringslivsutvecklare.

Anna Sundbom och Marcus Johansson

Anna var på Tillväxt Lidköping verksam som vd. Anna har arbetat med näringslivs- och arbetsmarknadsfrågor i stort sett hela sitt yrkesliv. Närmast kommer hon från en tjänst som näringslivschef på Skara kommun. Hon har bland annat arbetat med kompetensförsörjningsfrågor för industriföretag på Gothia Science Park, varit projekt- och centrumledare för näringslivsfrågor i Skara samt kommunutvecklare och arbetsförmedlingschef i Karlsborg.

Marcus har på Tillväxt Lidköping ansvarat för den externa kommunikationen med företagen och arbetat med nyhetsbrev, lokalregister, etableringsfrågor, frukostmöten med mera. Marcus har lång erfarenhet av näringslivsarbete, han arbetade tidigare på näringslivsenheten på Lidköpings kommun.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: