Vi kan bättre!

Svenskt Näringslivs årliga enkät har släppts och tyvärr dalar Lidköpings kommun fortsatt i det sammanfattande omdömet.

Det ska vara lätt att driva företag i Lidköping!

Svenskt Näringslivs årliga enkät har släppts och tyvärr dalar Lidköpings kommun fortsatt i det sammanfattande omdömet. Kommunen får högt betyg när det gäller mobilnät och bredband men dåliga betyg när det gäller bemötande, attityder, dialog och information.
Kommunen arbetar nu strukturerat vidare med en tydlig målsättning för att förbättra företagsklimatet. Målen kommer att vara väl förankrade i hela den kommunala organisationen. Arbetet framåt består i att ta fram en näringslivsstrategi med tillhörande handlingsplan. Allt arbete sker i dialog med näringslivet genom de olika bransch- och näringslivsföreningarna som finns i vår kommun.
Det skall vara lätt att driva företag i Lidköping!

Anna Sundbom
Näringslivschef, Lidköpings kommun
Läs mer om företagsklimat och undersökningen här! Länk till annan webbplats.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: