Lyckade resultat för inkluderings projekt!

ESF projektet Kick Off som i 2 år arbetat med kompetensutveckling kring inkludering och fördomsfri rekrytering i Västra Skaraborg är avslutat. 500 personer från privata och offentliga arbetsgivare har deltagit i projektet.

Kompetensutveckling kring inkludering

ESF projektet Kick Off som i 2 år arbetat med kompetensutveckling kring inkludering och fördomsfri rekrytering i Västra Skaraborg är avslutat. 500 personer från privata och offentliga arbetsgivare har deltagit i projektet. Resultaten visar att projektet varit lyckat och bidragit till en ökad kompetens inom inkluderings- och mångfaldsfrågor bland deltagarna! Kick Off har också haft en påverkan på att chefer som rekryterar har ökad kompetens inom hur de kan rekrytera fördomsfritt och också har börjat att använda den kunskapen i sina rekryteringar.

Ett metodmaterial med övningar kring inkludering är nu framtaget och fritt att använda för arbetsgrupper som vill arbeta aktivt med sina fördomar för att bli än mer inkluderande.

Arrangör och projektägare för projektet är Samordningsförbundet Skaraborg. Förbundet har som intention att fortsätta arbeta för inkludering i Skaraborg både med offentliga och privata arbetsplatser och information om hur detta fortsatta arbete kommer se ut väntas komma under hösten.

Mer information, metodmaterial och slutrapporter finns här: https://samordningsforbundetskaraborg.se/kick-off/ Länk till annan webbplats.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: