Invigning av Science Park Skövdes hållbarhetsmånad i Lidköping

Lidköpings kommuns näringslivsenhet stärker sitt utvecklingsarbete med stöd för företagens tillväxtprocesser genom en nysatsning på affärsutveckling och ett samarbete med Science Park Skövde.

Hållbarhetsmånaden

Science Park Skövde har under november en temamånad med fokus hållbar innovation. För att göra det har vi med oss Gustav Stenbeck, entreprenör och investerare med extra fokus på hållbara affärer, samt CSR Västsverige som kommer att prata om hur du kan utvärdera ditt företags hållbarhetsarbete.

Evenemanget genomförs fysiskt i Skövde och kommer att sändas digitalt till Lidköping.

Vi samlas på Bahnhof i Lidköping där vi tillsammans lyssnar till föreläsarna digitalt, samtidigt som vi nätverkar och diskuterar hållbarhetsfrågor med andra Lidköpingsföretag, näringslivsenhetens affärsutvecklare och affärscoach från Science Park Skövde.

Vi bjuder på frukost och mingel från kl. 8.00, programmet startar kl. 8.30.

Program

  • Invigning av Mats Jägstam, vd på Science Park Skövde
  • CSR Västsverige tar tempen på ditt hållbarhetsarbete
  • Gustav Stenbeck - Där affärer och hållbarhet möts
  • Kartlägg ditt företags hållbarhetsarbete

Läs mer om programmet och föreläsarna här: Länk till annan webbplats.

Datum: 8 november

Tid: 08.00 - 10.30

Plats: Bahnhof, Lidköping (deltag digitalt)

Du anmäler dig här

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: