Presentation av Cityindex 2022

Cityindex är en kartläggning av omsättningsutvecklingen för de kommersiella verksamheterna i Sveriges stadskärnor.

Lidköping visar starka siffror

Idag var det dags för årets presentation av Cityindex 2022 en rapport framtagen av fastighetsägarna och HUI.
Alma Ohlin ansvarig för näringspolitik på Fastighetsägarna presenterade årets Cityindex 2022. Cityindex kartlägger och jämför den kommersiella utvecklingen bland Sveriges stadskärnor. Rapporten visar att Lidköpings stadskärna har haft en starkare omsättningsutveckling än andra jämförbara städer. Branschen som har haft bäst utveckling i stadskärnan är hotell, medan dagligvaror har haft svagast utveckling.

Lidköping har ett positivt handelsindex över 100 (112 i senaste mätningen). Handelsindex är ett mått på hur handeln lyckats i en kommun i konkurrens med andra kommuner. Ett handelsindex på 100 visar att det är lika stort utflöde som inflöde. Här kan du läsa rapporten i sin helhet. Pdf, 4 MB.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: