Så kan du utveckla ditt hållbarhetsarbete

Ta chansen att lära nytt, nätverka och bli inspirerad!

Hållbarhetsfrågorna blir allt viktigare för alla, både organisationer och individer.

Seminarium

Näringslivsenheten Lidköping bjuder in till ett seminarium där Almi, IDC West Sweden och Science Park Skövde berättar hur de på olika sätt kan stötta dig och ditt företag med att starta upp och/eller utveckla ditt hållbarhetsarbete.

  • Almi presenterar sin hållbarhetsmodell för ekonomisk tillväxt och berättar om effekter de sett hos företag som de arbetar med
  • IDC West Sweden presenterar projekt Omställningslyftet
  • Näringslivsenheten i Lidköping har tagit initiativ till evenemanget som ett led i sitt samarbete med Science Park Skövde.
  • Science Park Skövde arrangerar under November en temamånad med fokus Hållbar Innovation och seminariet i Lidköping blir en del av den.
  • Möjligheter att ställa frågor, nätverka och utbyta erfarenheter

NÄR: Tisdag 22 november kl. 7.45 – 09.30

Plats: Bahnhof Lidköping, Sockerbruksgatan 1

Vi bjuder på frukost!

Anmäl dig via denna länk Länk till annan webbplats.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: