Anmälan Skaraborgsdagen 2024

För sjunde gången arrangerar Skaraborgs kommuner och Skaraborgs Kommunalförbund en gemensam dag för beslutsfattare inom näringslivet, akademin och offentlig verksamhet i Skaraborg. Målet med Skaraborgsdagen är visa på goda exempel, skapa stolthet, framtidstro och vi-känsla i hela Skaraborg. Vi ses på Vara Konserthus torsdagen den 25 januari 2024.

Skaraborg i omvärlden

Förra året tog vi höjd för de satsningar som görs i Skaraborg och det är nu det händer. 2024 års dag kommer att ta vid där den förra slutade och beröra teman som Skaraborg i omvärlden, vad som fodras av en plats som måste växa fort och framtidens möjligheter för näringsliv och offentlig verksamhet.

Dagen kommer att modereras av Åsa Juhlin som har många års erfarenhet av nyhetsarbete på de stora redaktionerna och bred erfarenhet av ekonomi- och samhällsbevakning. Den högaktuelle Michael Dahlén, världens första professor i lycka, gästar även dagen och delar med sig av sina bästa metoder för att leva lyckligare i en vardag full av nya intryck, gamla tankemönster och eviga prestationskrav.

Programmet håller på att ta form och har som ambition att visa på möjligheterna i Skaraborg både nu och i framtiden, ge plats för möten, kontaktskapande och samtal samt inspirera och sprida kunskap.
Det är nu det händer!

Ett urval av de ämnen som kommer att diskuteras:

  • Det rådande säkerhetsläget, både nationellt och lokalt
  • Expansioner, etableringar och kompetensförsörjning
  • Kulturens betydelse för en attraktiv plats

Ett urval av de personer som kommer att stå på scenen:

  • Klas Ericson, Nationell samordnare för fordonsindustrins gröna omställning
  • Petra Kloo, VD på Vara Konserthus
  • Sten Tolgfors, Landshövding Västra Götalands län

För vår kommun är du en viktig person som bidrar till Skaraborgs utveckling och som vi hoppas kan ha glädje och nytta i vardagen av denna inspirationsdag. Därför inbjuder vi dig och sätter stort värde på att du deltar som en god representant och en bra ambassadör från oss. Anmäl dig nedan!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

 

Sidansvarig: