Uppdragsersättning för föreningar och organisationer

Ersättning kan lämnas för kultur & fritidsaktiviteter, exempelvis konserter, stadslopp m.m.
Vilka kan söka bidraget?

• Ersättning kan sökas av föreningar och organisationer som finns registrerade i Lidköpings kommun.

Förutsättning för att söka uppdragsersättning:

• Aktiviteterna måste vara i centrum.
  • Gynna handel, caféer och restauranger.
  • Aktiviteten måste äga rum 2022

Kriterier för bedömning av bidragsansökan:

• I vilken utsträckning insatsen bidrar till ett brett utbud av kultur- och fritidsverksamhet
  • I vilken utsträckning insatsen är riktad till medborgare och besökare i Lidköpings kommun för att gynna handel, caféer och restauranger.
  • I vilken utsträckning insatsen bidrar till innovation och nytänkande

Sista ansökningsdag 1 november.

Ansök här: Uppdragsersättning till föreningslivet - Lidköpings kommun (lidkoping.se) Länk till annan webbplats.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: