Kommunarkiv

Stäng

Kontakta oss

Ring 0510-77 00 00, faxa 0510-77 03 40 eller e-posta till kommun@lidkoping.se

Lidköpings kommun
Skaragatan 8
531 88 Lidköping vid Vänern

När vårt Kontaktcenter är stängt kan du nå Lidköpings kommun via något av våra journummer.

Tyck till om kommunen (lämna synpunkt, klagomål, ställ en fråga) Lämna felanmälan

Arkivet stängt för besök under rådande restriktioner. Till följd av rådande restriktioner kommer vi hålla kommunarkivet stängt för besök under januari. Använd om möjligt självserviceportalen eller kontakta oss via Kontaktcenter på telefonnummer 0510-77 00 00.

Telefontider:

Måndagar 13-15
Torsdagar 13-15

När du behöver hjälp att ta fram handlingar i kommunens arkiv har vi bästa möjlighet ge dig en god service om du bokar tid för besök. Boka ditt besök via Kontaktcenter på telefonnummer 0510-77 00 00. Kommunarkivet har handlingar från 1860-talet och framåt. Handlingarna kommer från Lidköping och de kommuner runtom som med tiden har blivit en del av Lidköpings kommun.

Beställa betygskopior

Hos kommunarkivet kan du beställa betygskopia av fullgjord utbildning från grundskola och gymnasium inom Lidköpings kommun. Betygen finns i betygskataloger eller som betygskopior. Att ta fram betygsdokument kan ta flera dagar beroende på hur utspritt materialet är då alla betyg inte finns i kommunarkivet.

Du kan beställa en kopia av betygskopian och välja om du vill hämta det hos oss i Stadshuset, få dem scannade till din e-postadress eller skickade med posten.

Tänk på att ditt originalbetyg är en värdehandling som ska hanteras varsamt och bevaras för framtida bruk. Vi kan kopiera ditt betyg, men ett original går aldrig att återskapa. Gör alltid egna kopior om ditt betyg bara finns i ett exemplar.

Beställa övriga handlingar

Vill du beställa övriga handlingar från arkivet, använd vår nya e-tjänst så hjälper arkivets personal dig så snart som möjligt!

Tyck till om kommunen

Beröm, fråga, ge förslag eller lämna ett klagomål.

Tyck till om kommunen Lämna felanmälan