Katarina Sundberg blir Lidköpings kommuns nya HR-chef

Rekryteringen av ny HR-chef är nu avslutad och det är Katarina Sundberg som blir Lidköpings kommuns nya HR-chef. Katarina kommer närmast från tjänsten som Kultur- och Fritidschef i Varbergs kommun.

Katarina Sundberg

Oerhört positivt för framtiden

Kommundirektör Ulrika Strandrot Frid är mycket nöjd med rekryteringen av Katarina.

- Vi sökte en HR-chef med erfarenhet av både kvalificerat HR-arbete i en politiskt styrd organisation samt erfarenhet av förändringsledning. I Katarina får vi båda delar. Arbetsgivaren och de fackliga organisationerna är eniga om att Katarina är det bästa valet vilket är oerhört positivt för framtiden, säger Ulrika Strandrot Frid.

Katarina är bosatt i Lidköping och har, förutom sitt nuvarande uppdrag i Varbergs kommun, arbetat både inom offentlig och privat sektor. För Lidköpingsborna kanske Katarina känns igen från sitt uppdrag som 1 vice ordförande i kommunstyrelsen samt rollen som kommunalråd på deltid under 2013-2014.

- Mina styrkor som ledare är att gå från idé till verklighet och att alltid ha utvecklings- och verksamhetsfokus i arbetet. Jag ser mycket fram emot min nya roll inom Lidköpings kommun, säger Katarina.

Katarina tillträder sin nya tjänst den 17 maj 2021.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: